ÇORUM / ALACA - Dumlupınar İlkokulu

Nis

Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca Oyunu Şampiyonu Dumlupınar İlkokulu 3/D Sınıfımı oldu. Bu Başarılarından Ötürü 3/D Sınıfı Öğrencilerini ve 3/D Sınıf Öğretmeni Önder ÇÖKEK'i Tebrik Ediyoruz. Okul müdürümüzün pasta jesti için kendilerine minnetarız.

Nis

Dumlupınar İlkokulu Geleneksel Çocuk Oyunları 'Yağ Satarım Bal Satarım' oyunu 2/C sınıfı ilçe yarışması. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız

Nis

3/C Sınıfı "Yapay Çevre Sergisi"

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzla coşkuyla kutladık.

Mrt

4/B sınıfı "Ramazan yardımlaşmak demektir." mottosunu yaşayarak öğrendi. Sınıfça ramazan kolisi hazırlayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

İhtiyaç sahiplerine ulaşmamızda sınıfımıza destek olan Rukiye öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

3/B sınıfı Yaşlılar Haftası Etkinliği

4/C Sınıfı Agamograph Etkinliği

Mrt

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına Katılım Gösteren ve Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi.

1/C Sınıfı "A" sesi hece ve kelime oluşturma interaktif etkinliği

1/C Sınıfı "A" sesi aslan etkinliği