ÇORUM / ALACA - Dumlupınar İlkokulu

Eyl

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Ümit Aykut TAŞÇI tarafından öğrencilerimizin el göz koordinasyonunu ölçmek amacıyla "Gessel Gelişim Testi" uygulanmıştır.

Eyl

Dumlupınar İlkokulu yeni okul müdürü Aydın ÇEVİK oldu. Dumlupınar ailesi olarak kendisine hayırlı olsun diyor ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

Eyl

Öğrencilerimiz "İlköğretim Haftası"nı okula yeniden merhaba demenin sevinciyle şiirler ve şarkılar söyleyerek doyasıya kutladılar.

Eyl

Dumlupınar İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine "İlkyardım Haftası" dolayısıyla Alaca Gençlik Merkezi'nde ilkyardım hakkında bilgilendirme etkinliği yapıldı. Sağlık Bakanlığı sağlık çalışanı tarafından öğrencilerimize bilgi verildikten sonra öğrencilerimiz ilkyardım hakkında merak ettikleri soruları sordular. İlkyardım hakkında kısa bir video izlendikten sonra öğrencilerimiz hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eyl

Alaca Gençlik Merkezi'nden gelen eğitmenler okulumuz öğrencileriyle eğlenceli vakit geçirdiler. Uyum haftasında öğrencilerimiz bu güzel etkinlikle birlikte verimli bir uyum haftasını geride bırakarak okula merhaba dediler.